matlagnings blogg

publicerat i
Hej allihopa! 
Eftersom jag älskar att laga mat har jag hört av mig till ett företag som säljer lite kryddor och såser och massa annat. Superglad att dom hört av sig. Så äntligen kan jag få göra mat på bloggen och även starta upp en Youtube kanal, vad tycker ni om de? Jag är då exalterad!!
Hoppas verkligen de vill samarbeta med mig.

Ha en underbar dag allihopa! ♡

Livet är värdefullt

publicerat i
Heej! 
Har inte skrivit på ett tag oså men vart mycket knas. Allt har dock blivit så mycket bättre tack vare en underbar människa, känns så bra att skriva med hn! 
Vart en rätt chill dag idag, först var jag och klara på stan, och jag hittade ett par jeans men hade inte pengar med mig så var tvungen att åka hem och hämta innan stan stängde, pga röd dag, men jag hann så jag köpte dom, helt vanliga svarta men äntligen hittat ett par jeans som passade i längden, brukar vara svårt att hitta då jag inte är så lång, men vart supernöjd!

Nu på kvällen har jag, klara och en till tjej vart hos klara och rökt lite vattenpipa, och sen kom några kompisar till oss så vi var ett par stycken, vi gick och åt pizza och just nu är de bara jag och tjejerna som tar de lite lungt! 
Mysig dag!

Ha så bra, kram på er! ♡

Från bra till dålig dag

publicerat i
Hej, haft en jättebra dag i Stockholm med min morfar, mamma och min lilla syster. Vi åt gott och hade de mysigt! Jag har ett tag känt att mitt förhållande har vart ostabilt, känts som nått har saknat oså. Så skrev t min kille att det inte funkar längre.. vet igentligen inte hur han reagerade eftersom det är inget han visar.. svårt att visa känslor osv.. jag mådde hur dåligt som hälsa för de värsta som finns är att såra en människa man tycker om! 
Känns lite bättre nu dock, för Klara är underbar och kan alltid få mig på bra humör! 
Nig snackat om de här får ni lite positivt på en super söt hund, de är min morfars hund ♡