Lite sömn

publicerat i
Hej hur fått lite sömn två nätter i rad nu, de funkar men jag sover nämligen med min lille bror och han vaknar runt 10 ggr om natten. Inatt var det bättre, det är mysigt att sova med han för jag hatar att sova själv, han sover i sin spjäll säng fast i mitt rum då! 

Idag var jag och mamma shoppade redan nu så här på morgone... hihi! 
Morgon pigg gäller det att vara när man sover med små barn som vaknar kl 6. 

Mår dock inte lika bra längre hade en period där jag mådde dåligt.. men sen vart det så mycket bättre och nu börjar allt kännas hopplöst igen.
För de första har jag inte fått träffa min lillebror som är typ 3 veckor snart 1 månad tror jah, och sen problem med killar alltså finns en jag gillar men jag ska hela tiden göra bott mig och allt blir skit.. satt känns meningslöst att ens försöka, får ta de lungt med sånt ert tag och bara vara för mig själv jag har ju Klara! Och skolan börjar imorgon...

Jaja jag ska försöka tänka positivt de mår man ju bäst av så :)

Här är en bild på min underbara som gör gott i livet men kan vara väldigt jobbig också! 

Ni får ha de bäst puss på er! ♡ 

Fredag ♡

publicerat i
Hej, vet inte riktigt hur de blir med företaget dom har inte hört av sig nå mer så vi får se.

Men idag blir det en rätt lugn dag, ska träna lite om ett tag. Senare ikväll ska jag och Klara till gården, men inatt får vi se hur mycket man får sova, ska nämligen sova med min lillebror som vaknar några gånger om natten så hoppas det blir rätt lugnt ändå.

Har funderat på att börja med Youtube men vet inte riktigt om jag har den tiden nu när man ska börja plugga till körkort och snart börjar jag 2:an då ska jag plugga lastbils kort också, men om jag skulle börja med Youtube vet jag inte riktigt vad jag ska lägga upp, men vet inte hur se blir med den saken! 

Ha de så bra allihopa så länge! ♡